Bel +31 (0)475 429 000

Marvel Mystery Oil

Het gebruik

 

ONE FOR THE ROAD AND ALL FOR ONE

 
 
 
 

MARVEL WAY OF LIVE


Toegevoegd aan brandstof

Bij iedere tankbeurt van 10 l benzine of diesel voegt u 30 ml Marvel Mystery Oil™ toe. In een gemiddelde personenauto gaan 50 liter, dus zou u bij iedere volledige tankbeurt 150 ml toevoegen. Regelmatig gebruik kan leiden tot een lager brandstofverbruik.


Toegevoegd aan motorolie

De volgende keer dat u de olie ververst, vervangt u 20% van uw motorolie (traditionele of synthetische) met Marvel Mystery Oil™. Voorbeeld: als uw motor een capaciteit van 5 liter olie heeft, vervangt u een liter met Marvel Mystery Oil™. Herhaal dit bij elke oliewissel voor optimale prestaties.

 

REACTIES VAN Marvel GEBRUIKERS

Johan Bergs,

Via een kennis heb ik Marvel Mystery oil onvangen. Over de werking en toepassing van deze Oil ben ik zeer tevreden.
Sinds enkele maanden heb ik oldtimer Volvo Amazon 1966. Deze olie heb ik toegevoegd aan de benzine en motorolie nu start deze oldtimer veel beter en de motor is veel rustiger.
Dus deze olie is zeer geschikt voor oldtimers.

Groet, Johan Bergs

 

Ben Kroon, Zwitserland,

Ik ben Marvel gaan gebruiken in alle voertuigen die ik gebruik. Mijn Mercedes heeft bijvoorbeeld meer vermogen gekregen en loopt ook rustiger stationair. Het verbruik is bij alle auto’s, modern en klassiek, ook gedaald. Ik kan Marvel olie alleen maar aanbevelen.

 

Daniel Roetger, België

Door mijn beroep als motorontwerper ben ik vrij sceptisch als het om toevoegingen gaat. Ben het gaan gebruiken in een stermotor van een van mijn tanks en ben verrast! De warmteopbouw bij deze motoren is enorm, en regelmatig had ik last van vapour locks. Dit is nu sterk afgenomen. Ook het olieverbruik is verminderd, de motor heeft meer vermogen en loopt rustiger. Ik kan het iedereen adviseren. Fijn dat het nu officieel in Europa verkrijgbaar is.

 

Math Graus, Nederland

Ik ben Marvel Mystery oil gaan gebruiken in een Volvo diesel met ruim 300.000 km. Eerst alleen in de brandstof. Daarbij realiseerde ik een verbetering in het verbruik en ook liep de motor rustiger. Toen ik bij een oliewissel Marvel had toegevoegd, bleek de besparing toe te nemen tot rond de 8%. Deze auto had een olieverbruik van 1 liter op 2000 km, en dat is nu afgenomen tot 1 liter op 10.000 km. Goed voor mijn beurs, en het milieu!

 

Piet Raaijmakers, Nederland

Marvel heeft de roetvorming in de uitlaat drastisch teruggebracht. Het inspuitsysteem is duidelijk blij met de toevoeging van Marvel. Ook vindt ik dat de motor rustiger stationair loopt. Dus zal het blijven gebruiken.

 

Bert Molenaar, Nederland

Mijn Bulldozer met Detroit tweetakt diesel rookte zo zwaar dat het geen plezier meer was om ermee te werken. Ik heb een volledige kan Marvel Olie bij de brandstof gedaan, en binnen een half uur was het roken enorm sterk verminderd! De motor start makkelijker en lijkt meer vermogen te hebben dan voor de toevoeging. Ik ben zeer tevreden en ben blij dat ik het nu makkelijk in Europa kan bestellen.

 

Ed Collin, Luxembourg

Ik kreeg van een kennis een proefflacon Marvel omdat mijn grasmaaier met Brigs en Stratton motor niet meer het vermogen had om iets hoger gras te maaien. Het was voor mij een overtuigend bewijs toen binnen een half uur de motor weer zijn oorspronkelijke vermogen ging ontwikkelen. Ik gebruik het nu in mijn heftrucks op het werk en ook in mijn BMW. Bijna niet te geloven dat dit product nu pas door Turtle Wax in Europa op de markt is gebracht.

 

Frederic Vormezeele, België

Ik heb een restauratie van een jachtvliegtuig uit wwii uitgevoerd voor een van mijn klanten. En gebruik in de olie en brandstof Marvel met goede resultaten. Het olieverbruik van de motor is vrijwel nihil wat bij grote stermotoren nog wel eens anders is. Veel piloten in de luchtvaart gebruiken Marvel al jaren. En realiseren er goede resultaten mee.

 

Remko Sijben

Ik gebruik Marvel Mystery Oil al meer dan 10 jaar in alles wat een motor heeft. Mijn Discovery met 200.000 km werd bijvoorbeeld bijna 5% zuiniger. Ik heb nooit meer een carburateur uit elkaar hoeven halen. Dit was anders zonder Marvel. Vooral kettingzagen, bosmaaiers etc die lang ongebruikt blijven liggen hadden veel problemen door de huidige brandstoffen. Dat is nu verleden tijd. Sterk product!

 

Henny Raats Nederland

Sinds jaar en dag ben ik specialist op het gebied van de Yamaha V-max motoren. En ontwerp en produceer custom made bikes. Een van mijn motoren was niet meer goed af te stellen en liep onrustig. Ik heb gewoon uit interesse Marvel Mystery oil gebruikt en na 50 km rijden liep de motor veel mooier. Daarmee was voor mij het bewijs geleverd dat V-Max motoren graag Marvel toegediend krijgen! Ik zal het al mijn klanten adviseren. De reinigende en conserverende werking is voor mij van belang omdat deze motoren in de wintertijd niet veel gebruikt worden.

 

Stuurman Classics

We hebben Marvel Mystery Oil in een ruim dertig jaar oude Dodge gebruikt in de olie omdat deze een zwaar tikkend geluid in het motorblok had. Na een paar kilometer gereden te hebben was het tikken volledig verdwenen. Marvel Mystery oil is voor ons een welkome toevoeging in topproducten die wij kunnen aanbieden en adviseren aan onze klanten.